Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

2 χρόνια Couzinista

Πέρασαν κιόλας 2 χρόνια από τότε που δημιουργήθηκε το food blog Couzinista! Κι έχω κάθε λόγο να το γιορτάζω!


Εντελώς πληροφοριακά να πω ότι τη λέξη couzinista την "επινόησα" μόνη μου. Είναι σύνθεση των όρων couzina + ista και σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει οπαδός της κουζίνας. Κι η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησα με πολλή όρεξη και με σκοπό να ανεβάζω συνταγές απλές και εύκολες που θα σας βάλουν στην κουζίνα. Στην πορεία βέβαια το blog απέκτησε νέα κατεύθυνση προς την ελαφριά & υγιεινή κουζίνα κάνοντας λίγο πιο δύσκολο το όλο εγχείρημα! Αν και δε γράφω, όσο συχνά θα ήθελα, καθότι πολυάσχολη και τελειομανής από τη φύση μου, κάθε νέα συνταγή είναι ταυτόχρονα και μια νέα πρόκληση για μένα! Τα υλικά δε κι ο τρόπος αξιοποίησής τους είναι οι κυριότεροι παράγοντες που οφείλω να λάβω υπόψιν μου πριν σκεφτώ τις επόμενες παρασκευές μου. Ακόμη κι οι αποτυχίες είναι μέρος του "παιχνιδιού" αλλά και μαθήματα, για να καταλαβαίνω τα όποια λάθη μου και να προσπαθώ να τα διορθώσω!

Μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια λοιπόν έχω 26 ανεβάσει συνταγές ζαχαροπλαστικής και μαγειρικής, ενώ έχουν γίνει και 11 δωροθεσίες με βιβλία μαγειρικής και είδη κουζίνας. Ας δούμε μαζί τις 5 πιο πολυδιαβασμένες συνταγές σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις!











Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω πολύ όσους με διαβάζετε και δοκιμάζετε τις συνταγές μου ή μπαίνετε στον κόπο να αφήσετε ένα ενθαρρυντικό σχόλιο! Ελπίζω να συνεχίσετε να είστε συνοδοιπόροι σε αυτό το μαγειρικό ταξίδι με προορισμό την ελαφριά & υγιεινή κουζίνα! Και φυσικά ως καλή οικοδέσποινα σάς ετοιμάζω επετειακή κλήρωση με ένα γλυκό δώρο που σχετίζεται με τη μεγάλη μου αδυναμία, τη σοκολάτα! Μείνετε συντονισμένοι!


👉 Αν δοκιμάσετε κάποια συνταγή που σας προτείνω και ανεβάσετε φωτογραφίες στα social media, προσθέστε το hashtag #couzinista, για να τις δω! 📷

Και μην ξεχνάτε:
Ακολουθήστε με σε FacebookInstagram και Google+, για να μη χάνετε κανένα νέο post!


2 σχόλια: